dinsdag 15 september 2009

Veel verdriet...Zo heb je leuk nieuws, zo kan het ook zijn dat je minder nieuws hebt..
Het ging allemaal zo goed pa en ma zorgde super voor de donsjes, ze groeide als kool..
Alleen Eddie de jongste die vertikt het om te groeien, beetje logisch zijn grote broers en zusje gillen het hardst om eten. Wij zijn Eddie aan het bij(voeren).. Tot zondag ging alles heel goed tot wij in de voliere kwamen en zagen dat de voeder plateau niet goed dicht zat, ik ging gelijk de vogels tellen.
Ik schrok me wezenloos toen ik erachter kwam dat Nicky de pa er niet meer in zat. Na een aantal #@$%^&*()_!@#$% zijn we gelijk gaan zoeken, ik zag hem al vrij snel in een boom zitten..
Om nu een lang akelig verhaal kort te maken we zijn onze Nicky tot nu toe nog steeds kwijt, tranen alom pffffff.... Lizzy hebben we gelijk naar binnen gehaald want er zaten gelijk andere valkjes bij de kleintjes, Lizzy was ook van slag gelukkig ging ze wel gelijk de kleintjes voeren. Wij hebben Eddie gisteravond nog pap gegeven en zijn gaan slapen.. Vanmorgen toen ik het blok wilde schoonmaken en Eddie voeren, lag onze Diego dood in het blok.. Waarschijnlijk heeft Lizzy ze niet genoeg te eten gegeven en niet warm gehouden, volgens mij is ze niet bij ze gaan liggen. Dankzij het valkparkieten forum die onwijs goed en snel hulp bieden weten we dat Sid en Ellie een bacterie hebben dat zagen ze aan hun vleugel pennetjes die zijn ontstoken, vanaf nu moeten Sid en Ellie in een badje met biotex 1x per dag.. We hebben ze allemaal in een couveuse zitten nu want we zijn bang dat Lizzy teveel van slag is en het niet gaat trekken de kleintje goed te verzorgen.. Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om onze allerliefste donsjes goed te verzorgen tot ze vrolijke en gezonde valkjes worden..

Lieve Diego rust zacht..
Lieve Nicky we hopen je snel gezond terug te zien....

2 opmerkingen:

  1. lieverds..met tranen in mijn ogen. lees ik dit woorden schieten me tekort..
    hoop ook echt dat nicky weer vlug bij jullie terug is

    dikke knuffels
    tante donsjes

    BeantwoordenVerwijderen